Dr. Szabó Tünde a MOB elnökségében, a SPORTJUS elsimert szervezet

A Magyar Olimpiai Bizottság 2012. február 26-án elfogadta új alapszabályát és megtartotta tisztújítását a 2011. évi CLXXII. törvénnyel rögzítettekkel összhangban. A SPORTJUS számára rendkívüli siker és büszkeség, hogy dr. Szabó Tündét a SPORTJUS elnökségi tagját az újjá alakult MOB Elnökségbe választotta az immár 240 fős MOB Közgyűlés. A SPORTJUS nevében őszintén és tiszta szívvel gratulálunk dr. Szabó Tünde tagtársunknak és jó munkát kívánunk a rendkívül fontos megbízatásához!

További fontos hír, hogy a MOB új alapszabálya szerint a SPORTJUS a Magyar Olimpiai Bizottság által elismert sportszervezet!
Az új alapszabály elfogadásával a Magyar Olimpiai Bizottság immár alapszabályában is deklarálta, hogy a SPORTJUS az elismert sportszervezetek közé tartozik. Az elismerésnek köszönhetően a SPORTJUS egy fő MOB-tag jelölésére kapott felhatalmazást. A SPORTJUS elnökségének egyhangú döntése értelmében a Magyar Olimpiai Bizottság Közgyűlésében a társaságunkat, a többszörös olimpikon úszó és kiváló ügyvéd, dr. Szilágyi Zoltán alelnökünk képviseli.